LAST VAN FOMO?

 

Bijzondere films, met veel zorg gekozen, één keer te zien. Elk jaar worden overal ter wereld heel wat straffe films gemaakt. Veel van deze films geraken niet tot in onze bioscoopzalen. Fomofilm trekt naar verre oorden en gaat met veel zorg op zoek naar de meest unieke verhalen.

Eenmaal thuis zetten we één film per maand in de schijnwerpers. Zo worden we overal in Vlaanderen en Brussel jouw losvaste afspraak voor bijzondere cinema. Een Fomofilm is maar één keer te zien op het grote scherm. Don’t miss out!

Deze maand kan je naar Drawing Lots. Bang om iets te missen? Volg ons op Instagram en Facebook en mis geen enkele update!

DEZE MAAND BIJ FOMOFILM

DRAWING LOTSDECEMBER

ZAZA & TAMTA KHALVASHIGEORGIË, 2023, 84'

De bewoners van een flatgebouw in een Georgisch kuststadje hebben elk hun eigen geheimen en dromen. Het lot brengt hen samen op de binnenplaats dat als amfitheater dient voor een mysterieus machtsspel.

filmfichedownloadstrailerq&aZALEN EN TICKETS

VOLGENDE MAAND

NEZOUHJANUARI

SOUDADE KAADANSYRIË, 2022, 100'

De veertienjarige Zeina woont in het belegerde Damascus. Wanneer een bom een gat in haar huis slaat, ontdekt ze een nieuwe wereld van vrijheid en vriendschap. Ondertussen moet haar familie kiezen tussen blijven of vluchten voor het geweld.

filmfichedownloadstrailer

VORIGE MAANDEN

COSTA BRAVA, LEBANON LBNOVEMBER

ESTACIÓN CATORCE MXOKTOBER

UTAMA BOSEPTEMBER

MEMORY BOX LBAUGUSTUS

NUDO MIXTECO MXJULI

YUNI IDJUNI

DON'T MISS OUT!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en mis niets van Fomofilm en andere vertoningen van MOOOV filmdistributie.

* mandatory field
 
 

MOOOV filmdistributie

We kopen films aan op de internationale markt en verhuren we gekochte films aan Belgische zalen. Meeste van onze films kopen we aan voor Fomofilm. Maar ieder jaar kopen we ook een paar films nieuw aan die we niet in Fomofilm stoppen.

meer info