LAST VAN FOMO?

 

Bijzondere films, met veel zorg gekozen, één keer te zien. Elk jaar worden overal ter wereld heel wat straffe films gemaakt. Veel van deze films geraken niet tot in onze bioscoopzalen. Fomofilm trekt naar verre oorden en gaat met veel zorg op zoek naar de meest unieke verhalen.

Eenmaal thuis zetten we één film per maand in de schijnwerpers. Zo worden we overal in Vlaanderen en Brussel jouw losvaste afspraak voor bijzondere cinema. Een Fomofilm is maar één keer te zien op het grote scherm. Don’t miss out!

Deze maand kan je naar Utama. Vorige maand trokken we naar Libanon met Memory Box. En in oktober is het de beurt aan Estación catorce. Bang om iets te missen? Volg ons op Instagram en Facebook en mis geen enkele update!

DEZE MAAND BIJ FOMOFILM

UTAMASEPTEMBER

ALEJANDRO LOAYZA GRISIBOLIVIA, 2022, 87'

Tijdens een ongewoon lange droogte in het Boliviaanse hooggebergte staan Virginio, zijn vrouw Sisa en hun kudde lama’s voor een dilemma: weerstand bieden of verslagen worden door de omgeving en het verstrijken van de tijd. Een oogverblindend mooie film met een onheilspellende boodschap.

filmfichedownloadstrailerq&aessayZALEN EN TICKETS

VOLGENDE MAAND

ESTACIÓN CATORCEOKTOBER

DIANA CARDOZOMEXICO, 2021, 87'

De zevenjarige Luis maakt kennis met de gewelddadige wereld rondom hem. Hij is getuige van de dood, ziet voor het eerst de kwetsbaarheid van zijn vader en leer de Mexicaanse machocultuur van dichtbij kennen, waarin opgroeien alleen al gevaarlijk kan zijn.

filmfichedownloadstrailer

VORIGE MAANDEN

MEMORY BOX LBAUGUSTUS

NUDO MIXTECO MXJULI

YUNI IDJUNI

DON'T MISS OUT!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en mis niets van Fomofilm en andere vertoningen van MOOOV filmdistributie.

* mandatory field
 
 

MOOOV filmdistributie

We kopen films aan op de internationale markt en verhuren we gekochte films aan Belgische zalen. Meeste van onze films kopen we aan voor Fomofilm. Maar ieder jaar kopen we ook een paar films nieuw aan die we niet in Fomofilm stoppen.

meer info