LAST VAN FOMO?

 

Bijzondere films, met veel zorg gekozen, één keer te zien. Elk jaar worden overal ter wereld heel wat straffe films gemaakt. Veel van deze films geraken niet tot in onze bioscoopzalen. Fomofilm trekt naar verre oorden en gaat met veel zorg op zoek naar de meest unieke verhalen.

Eenmaal thuis zetten we één film per maand in de schijnwerpers. Zo worden we overal in Vlaanderen en Brussel jouw losvaste afspraak voor bijzondere cinema. Een Fomofilm is maar één keer te zien op het grote scherm. Don’t miss out!

Deze maand kan je naar El castigo. Bang om iets te missen? Volg ons op Instagram en Facebook en mis geen enkele update!

DEZE MAAND BIJ FOMOFILM

EL CASTIGOFEBRUARI

MATÍAS BIZEChili, 2022, 85'

Ana en Mateo laten hun zevenjarige zoon Lucas achter in het bos als straf voor zijn gedrag. Wanneer ze terugkeren, is hij verdwenen. In één lange take volgen we hun wanhopige zoektocht en de crisis in hun relatie. Een emotioneel verpletterende film over een huwelijk dat vastzit in drijfzand terwijl ongemakkelijke waarheden komen bovendrijven.

filmfichestillstrailerq&aZALEN EN TICKETS

VOLGENDE MAAND

UNTIL TOMORROWMAART

ALI ASGARIIRAN, 2022, 86'

Wat als je ouders onverwachts op bezoek komen, maar ze weten niet dat je een kind hebt? In paniek gaat de jonge, Iraanse moeder Fereshteh op zoek naar een babysit die haar kind kan opvangen en haar geheim kan bewaren. Maar dat blijkt niet zo makkelijk in een samenleving waar iedereen elkaar voortdurend in de gaten houdt.

filmfichestillstrailer

VORIGE MAANDEN

NEZOUH IRJANUARI

DRAWING LOTS GEDECEMBER

COSTA BRAVA, LEBANON LBNOVEMBER

ESTACIÓN CATORCE MXOKTOBER

UTAMA BOSEPTEMBER

MEMORY BOX LBAUGUSTUS

NUDO MIXTECO MXJULI

YUNI IDJUNI

DON'T MISS OUT!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en mis niets van Fomofilm en andere vertoningen van MOOOV filmdistributie.

* mandatory field
 
 

MOOOV filmdistributie

We kopen films aan op de internationale markt en verhuren we gekochte films aan Belgische zalen. Meeste van onze films kopen we aan voor Fomofilm. Maar ieder jaar kopen we ook een paar films nieuw aan die we niet in Fomofilm stoppen.

meer info