LAST VAN FOMO?

 

Bijzondere films, met veel zorg gekozen, één keer te zien. Elk jaar worden overal ter wereld heel wat straffe films gemaakt. Veel van deze films geraken niet tot in onze bioscoopzalen. Fomofilm trekt naar verre oorden en gaat met veel zorg op zoek naar de meest unieke verhalen.

Eenmaal thuis zetten we één film per maand in de schijnwerpers. Zo worden we overal in Vlaanderen en Brussel jouw losvaste afspraak voor bijzondere cinema. Een Fomofilm is maar één keer te zien op het grote scherm. Don’t miss out!

Deze maand kan je naar Animalia. Bang om iets te missen? Volg ons op Instagram en Facebook en mis geen enkele update!

DEZE MAAND BIJ FOMOFILM

ANIMALIAAPRIL

SOFIA ALAOUIMarokko, 2023, 90'

Itto, een jonge vrouw van simpele komaf, past zich langzaam maar zeker aan aan de geprivilegieerde levensstijl van haar rijke schoonfamilie. Maar wanneer bovennatuurlijke gebeurtenissen Marokko in een vreemde noodtoestand brengen, raakt ze gescheiden van haar man. Alleen, hoogzwanger en op zoek naar haar echtgenoot, komt ze zichzelf én haar persoonlijke bevrijding tegen.

filmfichestillstrailerticketsZALEN EN TICKETS

 

Animalia won de World Cinema Dramatic Special Jury Award for Creative Vision op het Sundance Film Festival. MOOOV brengt de film naar Vlaanderen voor de opening van het MOOOV Filmfestival, gevolgd door een tournee van meer dan 25 vertoningen in minder dan twee weken tijd. De film opent het MOOOV Filmfestival in Brugge, Turnhout, Sint-Niklaas en Zuid-West-Vlaanderen, maar speelt ook bij Zebracinema, FOMOFILM en werd geselecteerd voor het Afrika Filmfestival. Hier vind je alle vertoningen.

VOLGENDE MAAND

SAMSARAMEI

LOIS PATIÑOSPANJE, 2023, 113'

In Laos leest een jonge monnik elke dag een stuk uit Dodenboek voor aan een stervende vrouw. De tekst moet haar helpen om de weg te vinden naar het hiernamaals. We volgen haar ziel op de zintuigelijke reis naar reïncarnatie in een volgend lichaam. Een meditatieve film over de Boeddhistische levenscyclus van geboorte, leven, dood en wedergeboorte. Een reis over de wereld, en daarbuiten, startend in een tempel in Laos en eindigend op een strand in Zanzibar. Een ongeziene ervaring.

filmfichestillstrailer

VORIGE MAANDEN

UNTIL TOMORROW IRMAART

EL CASTIGO CLFEBRUARI

NEZOUH IRJANUARI

DRAWING LOTS GEDECEMBER

COSTA BRAVA, LEBANON LBNOVEMBER

ESTACIÓN CATORCE MXOKTOBER

UTAMA BOSEPTEMBER

MEMORY BOX LBAUGUSTUS

NUDO MIXTECO MXJULI

YUNI IDJUNI

DON'T MISS OUT!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en mis niets van Fomofilm en andere vertoningen van MOOOV filmdistributie.

* mandatory field
 
 

MOOOV filmdistributie

We kopen films aan op de internationale markt en verhuren we gekochte films aan Belgische zalen. Meeste van onze films kopen we aan voor Fomofilm. Maar ieder jaar kopen we ook een paar films nieuw aan die we niet in Fomofilm stoppen.

meer info