filmwijsheid

MOOOV werkt aan een uitgebreid filmwijs aanbod voor onderwijs, mét gratis lesmateriaal, voor alle onderwijsniveaus en -types. Je kiest zelf waar en wanneer je de film met je leerlingen bekijkt. Zak af naar één van onze negen festivallocaties eind april. Kies om een film online te bekijken in je klas op het moment dat het beste past in jouw lesrooster. Of geniet van ons gloednieuwe programma MOOOV het schooljaar rond. Voor elk wat wils dus!

Snuister rond op deze pagina en ontdek de formule die perfect bij jou en je leerlingen past...

Niet gevonden wat je zocht? Stel dan zeker je vraag via scholen@mooov.be

Wat kost dat?

We houden het graag eenvoudig:

  • Voor een online filmvoorstelling in de klas betaal je € 2 per leerling
  • Voor een voorstelling van MOOOV het jaar rond betaal je € 4
  • Voor een voorstelling in de bioscoop tijdens onze festivalperiode van eind april, betaal je € 3,90 per leerling
  • Begeleidende leerkrachten en OKAN-klassen kunnen gratis deelnemen

Advies nodig? Hulp bij het regelen van de filmvoorstellingen voor jouw leerlingen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Laat ons horen wat we voor jou en je leerlingen kunnen betekenen, dan gaan we meteen aan de slag zodat jullie zonder zorgen kunnen genieten van de film.

Stuur snel een mailtje naar scholen@mooov.be 

Digitaal visieweekend

Tijdens het digitale visieweekend van MOOOV krijg je als leerkracht de kans om een heel weekend lang het festivalaanbod voor scholen te bekijken. Dit maakt het ongetwijfeld gemakkelijker voor je om daarna de perfecte voorstelling voor je leerlingen te boeken. Ons digitale visieweekend staat ingepland van vrijdag 6 tot en met zondag 8 oktober 2023. Leerkrachten die ingeschreven zijn, krijgen tijdens het digitale weekend de kans om gratis al onze festivalfilms voor scholen online te bekijken. Enkele dagen voor het visieweekend van start gaat, ontvang je van ons een mail met alle praktische info.

 

Binnenkort kan je je inschrijven, maar je zet al zeker de data in je agenda. 

schrijf je hier in!