filmfestival

Gespreid over 14 dagen bundelt MOOOV een stevig pakket films vanuit alle hoeken van de wereld tot een festival. Op verschillende plekken in Vlaanderen en online kan je (h)eerlijke verhalen ontdekken, op het witte doek en ernaast. 

locaties

MOOOV Filmfestival strijkt neer op acht locaties in Vlaanderen. Bezoek het festival dicht bij huis of ga eens op verkenning in een andere stad. Boeiend wordt het hoe dan ook!

veel meer dan film alleen

MOOOV Filmfestival is een plek van ontmoeting. Naast zinnenprikkelende films organiseren we ook tal van workshops, talks, DJ-sets, kinderactiviteiten, ontbijtmomenten, festivalcafés en noem maar op...

competitie

Elk jaar presenteren we een selectie films die tijdens MOOOV Filmfestival in de prijzen kunnen vallen. Een internationale jury, een filmpersjury, een studentenjury en een jongerenjury kiezen hun favoriet.

talentontwikkeling

Tijdens MOOOV Filmfestival zetten we graag in op de ontwikkeling van jong talent. Zo bieden we voor de Young Critics en Young Programmers tijdens MOOOV Filmfestival verschillende workshops en gesprekken door professionals. De Young Ambassadors organiseren tal van filmvertoningen en feestjes tijdens MOOOV Filmfestival en het hele jaar door! 

festival voor scholen

Ook voor scholen hebben we een groot festivalaanbod. Ben jij leerkracht en zoek je een film die je lessen aanvult of wil je je leerlingen kennis laten maken met films uit alle hoeken van de wereld? Lees dan gauw verder want we maken nu al plannen voor het volgende festival.

 ontdek meer