COMPETITIE

Zorgvuldig pikte MOOOV tien films uit die zullen deelnemen aan de competitie. Vierwerf hoera, want maar liefst vier jury’s zullen samen met jullie de geselecteerde films bekijken en op hun beurt een eigen prijs uitreiken. De vier awards dit jaar zijn de CANVAS-award, de gedetineerden van de gevangenis van Merksplas voorzien de Behind the Scenes award, de studentenjury pikt de University of Antwerp Award eruit en ook de Youth award zal uitgedragen worden door de jongerenjury.

TALENTONTWIKKELING

Tijdens MOOOV Filmfestival zetten we graag in op de ontwikkeling van jong talent. Zo bieden we voor de Young Critics en de Young Programmers in Turnhout en Brugge tijdens MOOOV Filmfestival verschillende workshops en gesprekken door professionals. De Young Ambassadors organiseren tal van filmvertoningen en feestjes tijdens MOOOV Filmfestival en het hele jaar door! 

 

FESTIVAL VOOR SCHOLEN

Ook voor scholen hebben we een groot festivalaanbod. Ben jij leerkracht en zoek je een film die je lessen aanvult of wil je je leerlingen kennis laten maken met films uit alle hoeken van de wereld? Lees dan gauw verder want we maken nu al plannen voor het volgende festival.

ontdek meer