privacy & cookies

privacyverklaring


Wat is ons privacybeleid?

MOOOV vzw draagt zorg voor jouw gegevens en je privacy. We doen dat in overeenstemming met de bepalingen van de Europese privacywetgeving General Data Protection Regulation (GPDR) of Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) 2016/679 van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens.

MOOOV vzw hecht veel belang aan de eerbiediging van uw persoonlijke levenssfeer. De meeste informatie over MOOOV is op de website beschikbaar zonder dat persoonsgegevens moeten worden verstrekt. In geval u toch persoonlijke informatie wordt gevraagd (als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief of meedoet aan een wedstrijd), worden deze gegevens behandeld in overeenstemming met de bepalingen van de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens. U kan deze wettekst consulteren op www.privacy.fgov.be.
 

Welke garanties geeft MOOOV? 

  1. uw persoonsgegevens worden enkel ingezameld en verwerkt om de door u gevraagde informatie te verstrekken of om de door u gewenste dienstverlening (online) te realiseren.
     
  2. De verwerking van uw persoonsgegevens blijft beperkt tot de beoogde doelstelling.
     
  3. U hebt steeds toegang tot uw persoonsgegevens en u kunt de juistheid ervan verifiëren.
     
  4. U hebt zelf de mogelijkheid om onjuistheden in verband met uw persoonsgegevens te verbeteren. 
     
  5. MOOOV vzw treft de best mogelijke veiligheidsmaatregelen om te voorkomen dat derden misbruik maken van uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden geheel noch gedeeltelijk doorgegeven, verhuurd of verkocht aan derden, of gebruikt voor commerciële doeleinden.

Wat doen we met jouw gegevens?

Schreef u uzelf in op een nieuwsbrief van MOOOV, dan werden deze gegevens opgenomen in de contactlijst van MOOOV vzw (2300 Turnhout, Warandestraat 42), enkel toegankelijk voor MOOOV vzw. Deze gegevens zijn enkel bestemd voor de promotie de vertoningen en activiteiten van MOOOV vzw, ze worden niet doorgegeven aan partners van MOOOV vzw.

Hoe kan ik mij afmelden voor de nieuwsbrieven?

Wil je in de toekomst niet meer op de hoogte worden gehouden door MOOOV, dan kan je je onderaan onze nieuwsbrieven steeds uitschrijven, of je voorkeuren aanpassen.
 

 

U hebt via privacy@mooov.be steeds recht op inzage, verbetering of schrapping.

cookies


Wat is ons cookiebeleid?

Op 1 juni 2012 ging de nieuwe telecomwet in werking. Deze wet verplicht iedere website melding te doen van het gebruik van cookies. Ook de website van MOOOV maakt gebruik van cookies.


Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine bestanden die op je computer worden opgeslagen om je voorkeuren tijdens het surfen te onthouden. Cookies slaan nooit je naam, adres, leeftijd of andere persoonsgegevens op. Alleen je voorkeuren en interesses aan de hand van je surfgedrag worden opgeslagen.


Welke cookies gebruikt de site van MOOOV?

Op deze websites worden cookies voor zowel functionele doeleinden als trackingcookies gebruikt:

1. Functionele cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om je naar behoren te kunnen laten surfen op de website. Dankzij deze cookies onthoudt de website jouw voorkeuren en ben je telkens je de website bezoekt al meteen op de juiste plek, en ben je sneller wegwijs binnen ons aanbod. 

1. Trackingcookies
De website van MOOOV maakt gebruik van Google Analytics. De code van deze software slaat cookies op om gegevens te verzamelen die de makers van de website inzicht geven in onder meer het verkeer naar en op de website. Hiermee doen we onderzoek naar hoe onze site wordt gebruikt om zo de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. We gebruiken deze gegevens nooit om individuele personen te herleiden.


Hoe zet je cookies uit?

Als je aan de hand van het bovenstaande besluit cookies toch te willen blokkeren, kan je dat voor de door jou gebruikte browser doen. Let op, cookies worden voor elke computer waar je op werkt gebruikt. Als je meerdere computers gebruikt, dien je dit proces per computer te herhalen.

Chrome
Internet Explorer
Firefox
Safari