zebracinema

Zebracinema is een netwerk van filmclubs met het hele jaar door filmvertoningen van arthouse films op verschillende plaatsen in heel Vlaanderen. Zebracinema heeft extra aandacht voor Europese en mondiale producties en debuutfilms van jonge regisseurs. 

© Viktor Van Hoof

Agenda

De eerstvolgende vertoningen van Zebracinema. Klik op overzicht om te filteren op een locatie in jouw buurt of op specifieke datum.

 overzicht 

tickets & info 

Zebracinema is geen bioscoop met één centrale locatie. Zebracinema is een filmcircuit met vertoningen op verschillende locaties in Vlaanderen. Ticketinformatie vind je op iedere locatie afzonderlijk.

spaarkaart

Als trouwe Zebrabezoeker kan je aan de kassa een spaarkaart krijgen.
Telkens je een ticket koopt voor een Zebrafilm krijg je een stempel op je kaart.
En wat leuk is: 9 films kijken, 10e film gratis.

Gratis te verkrijgen en onbeperkt geldig.


(Spaarkaarten kunnen niet gebruikt worden in UGC Turnhout en UGC Aarschot)

online


Sinds december maken we het jullie nóg makkelijker om te genieten van de films van Zebracinema. Via ons online platform kan je de films waarvoor je niet in de bioscoop raakte, gezellig van thuis uit bekijken.

Vanaf januari breiden we ons aanbod uit. We bieden je namelijk elke twee maanden 10 toppers aan die de afgelopen jaren op het Zebracinemaprogramma prijkten. Een film gemist de afgelopen maanden? Of kijk je graag nog eens een tweede keer naar een prachtexemplaar? Via online.zebracinema.be kan je vanaf 1 januari heerlijk nagenieten wanneer je maar wil!

 naar Zebracinema-online