praktisch

Tickets & info

Tickets zijn online te koop vanaf 28 maart. Koop je liever aan de kassa? Dat kan. Onze festivalkassa in UGC Turnhout is geopend vanaf 20 april, om 13u. Vanaf 21 april is de festivalkassa dagelijks geopend vanaf 1u voor aanvang van de eerste voorstelling. Gekochte tickets kunnen niet worden geruild of terugbetaald.

Tip! Koop alle tickets van de films die jij, je gezin of je vriendengroep wil zien, in één keer. Zo geniet je van de beste prijs. Als er namelijk 3 tickets van het standaardtarief in je winkelmandje zitten, zakt de prijs van dat tarief voor alle volgende tickets die je toevoegt, naar 8 euro/ticket!
Denk er aan: Tijdens het festival kunnen de MOOOV-kaarten van UGC niet gebruikt worden.

Standaardprijs: 11 euro
Jonger dan 26 jaar: 7 euro
Jonger dan 4 jaar: gratis
UiTpas met verhoogde tegemoet koming: 2,20 euro
Ontbijt: 12 euro /pp, kinderen jonger dan 6 jaar gratis. 

FESTIVALPAS
Kom je vaak? Koop voor 39 euro een persoonsgebonden Festivalpas waarmee je alle festivalfilms in Turnhout kan bekijken! Deze pas is persoonlijk en zal gevraagd worden bij het betreden van de zaal. Tickets kunnen niet doorgegeven worden.

Een Festivalpas is te koop aan onze festivalkassa.

Ook via de knop hieronder kan je een Festivalpas kopen. Betaalde Festivalpassen kunnen afgehaald worden aan onze festivalkassa in Turnhout. Aan die kassa's krijg je, op vertoon van je Festivalpas, een gratis ticket voor alle films van jouw keuze. (Geldt niet voor het online festivalaanbod.) Hou er rekening mee dat vooraf tickets afhalen niet mogelijk is. Reserveren kan uiteraard wel aan onze festivalkassa. Daar kan je ook telkens jouw tickets afhalen voor de vertoningen van die dag zelf.

 Ik wil zo'n Festivalpas! 
Adres

UGC, 
Graatakker 99, 2300 Turnhout

- gratis fietsenstalling
- parkeren bij UGC is betalend / gratis parkeren kan op parking Stadspark 

Opening -en slotfilm Turnhout

Vervoeringen - in samenwerking met AVANSA Kempen

 

Universele thema’s zijn, tja... universeel.
De films uit onze reeks Vervoeringen laat de kleine en grote zorgen zien van mensen uit andere landen, uit andere culturen, uit andere tijden.

Maar daarom niet alledaags.
Omdat ze net over de grote vragen van het leven gaan, zijn ze elk op hun manier herkenbaar, inspirerend, ontroerend, grappig, beklijvend. Voordat je helemaal wordt meegesleept in de film, leidt Jef Van Eyck die kort in. Hij reflecteert over het thema en linkt die aan onze eigen Kempense context.

Met Vervoeringen zit je goed voor een weekje reizen rond de wereld én in onze eigen Kempen.

 
WebsiteVervoeringen

Programma Avansa

Waltz with Bashir & BRYGGEN

Wie‘Waltz with Bashir’ al eens in de cinema zag, weet hoe een overweldigende ervaring de film is. Regisseur Ari Folman graaft in zijn eigen verleden en giet zijn herinneringen aan de Libanese burgeroorlog in een geanimeerde documentaire. Aan de hand van gesprekken met zijn medesoldaten komende gruwelen van toen opnieuw bovendrijven.

De film verlegde de grenzen van het docugenre. Britse componist Max Richter dreef de emoties ten top met ijle strijkers en rijke soundscapes. Het nagelnieuwe strijkersorkest BRYGGEN, onder leiding van violiste Jolente De Maeyer, brengt demuziek van Max Richter live bij de film.

 

 

 

De festivalbeleving begint en eindigt niet in de filmzaal. Kom gezellig samen in het MOOOV Festivalcafé De Aftiteling, het kloppende hart van het festival. MOOOV kiest dit jaar resoluut voor ecologisch verantwoord! Ontdek mee het enorm aanbod aan heerlijke biodranken, bieren en wijnen en proef van een gamma aan gezonde snacks en maaltijden, alles 100% gemaakt van biologische grondstoffen. MOOOV werkt dit jaar samen met Nature’s Fountain, Eeden, Food Maker, D-Drinks, PURO en WEB ResourceLab om alles tot één verantwoord en hip eigentijds ecologisch café om te vormen! Komt dat zien, komt dat proeven!

festivalontbijt

Op zondag 23 & 30 april kan je tussen 09:30 uuren 11:00 uur komen ontbijten in het MOOOV Festivalcafé. Denk vers-krakende pistolets met een lekker tasje Puro-koffie, Pukka-thee of Drie Wilgen-fruitsap. Alles ecologisch en biologisch! Zin gekregen? Koop je tickets uiterlijk 1 dag op voorhand.