Tickets zijn online te koop vanaf 28 maart.
Koop je liever aan de kassa? Dat kan! Onze festivalkassa in Cinema Lumière is geopend vanaf 20 april om 14u. Vanaf 21 april is de festivalkassa dagelijks geopend vanaf 1u voor aanvang van de eerste voorstelling. Gekochte tickets kunnen niet worden geruild of terugbetaald.

Opgelet: MOOOV gaat cashless. Zowel aan de kassa als in het festivalcafé zijn betalingen enkel mogelijk via Payconiq of met de kaart. 

  • Standaardprijs: 11 euro
  • Jonger dan 26 jaar: 7 euro
  • Jonger dan 4 jaar: gratis
  • Student Tuesday: 4 euro op vertoon van een Brugse studentenkaart voor de voorstelling van 'How to Blow Up a Pipeline' op 25 april.
  • Gratis voorstellingen: 'Animal' (26/4) en 'Great Yarmouth' (28/4) na inschrijving (klik op de juiste filmtitel)

Tip! Koop alle tickets van de films die jij, je gezin of je vriendengroep wil zien in één keer. Zo geniet je van de beste prijs. Als er namelijk 3 tickets van het standaardtarief in je winkelmandje zitten, zakt de prijs van dat tarief voor alle volgende tickets die je toevoegt naar 8 euro/ticket!

 

FESTIVALPAS
Kom je vaak? Koop voor 39 euro een persoonsgebonden festivalpas waarmee je alle festivalfilms in Brugge kan bekijken! Deze pas is strikt persoonlijk en tickets kunnen niet doorgegeven worden.

Een Festivalpas is te koop aan onze festivalkassa.

Ook via de knop hieronder kan je een Festivalpas kopen. Betaalde festivalpassen liggen vanaf 20 april klaar aan onze festivalkassa in Brugge. Aan die kassa's krijg je, op vertoon van je festivalpas, gratis tickets voor alle films naar keuze. (Geldt niet voor het online festivalaanbod.)

Hou er rekening mee dat vooraf tickets afhalen niet mogelijk is. Reserveren kan uiteraard wel aan onze festivalkassa. Daar kan je ook telkens jouw tickets afhalen voor de vertoningen van die dag zelf. 

 Ik wil zo'n festivalpas! 

ADRES
Cinema Lumière Brugge
Sint-Jakobsstraat 36, 8000 Brugge

Festivalcafé KORF
Naaldenstraat 4, 8000 Brugge
Open op weekdagen vanaf 14 u en in het weekend vanaf 11u30

Opening -en slotfilm Brugge

Randactiviteiten

Waltz with Bashir & BRYGGEN

Wie‘Waltz with Bashir’ al eens in de cinema zag, weet hoe een overweldigende ervaring de film is. Regisseur Ari Folman graaft in zijn eigen verleden en giet zijn herinneringen aan de Libanese burgeroorlog in een geanimeerde documentaire. Aan de hand van gesprekken met zijn medesoldaten komende gruwelen van toen opnieuw bovendrijven.

De film verlegde de grenzen van het docugenre. Britse componist Max Richter dreef de emoties ten top met ijle strijkers en rijke soundscapes. Het nagelnieuwe strijkersorkest BRYGGEN, onder leiding van violiste Jolente De Maeyer, brengt demuziek van Max Richter live bij de film.

Het concert gaat door op dinsdag 18 april om 20u in de Stadsschouwburg Brugge. 

 tickets 

Festivalcafé KORF


Zin om nog wat na te kuieren? Of al een aperitiefje drinken voor de filmvertoning start? KORF is the place to be.

Waar: Naaldenstraat 4, 8000 Brugge

Wanneer: dagelijks geopend vanaf 14u en in het weekend vanaf 11u

Waarom: geen festival zonder café!