MOOOV het schooljaar rond

Film als ondersteuning in de les? Het hele jaar lang? Dat kan! 

 

Vanaf september 2023 start MOOOV met een gloednieuw project: MOOOV het schooljaar rond. Van september tem maart kan je iedere derde week van de maand in UGC Turnhout of online samen met je leerlingen genieten van een thematisch gecureerd aanbod films. 

MOOOV maakte een filmselectie die aansluit bij actuele thema's. Elke maand leggen we een andere focus. Ideaal dus om via film je lessen thematisch te versterken. Ons lesmateriaal helpt je hierbij nog verder op weg. Regelmatig krijg je ook de kans in te tekenen op verdiepende randactivitieiten. Maandelijks geven we ook boekentips die nauw aansluiten bij de films. Heel wat van de films zijn namelijk gebaseerd op een boek. De bibliotheken van Turnhout, Oud-Turnhout, Beerse en Vosselaar zetten elke maand enkele boeken centraal die kaderen binnen MOOOV het schooljaar rond. Ligt je school niet in deze regio? Vraag naar de boeken bij de bib in jouw buurt!

Op deze pagina kunnen jullie alvast het najaarsprogramma vinden. Er zit vast en zeker een film tussen die nauw aansluit bij jouw lessen!

Meer info nodig? Mail naar scholen@mooov.be 

 

                                                Kalender jaarwerking 

 

Wanneer kan je precies komen of online kijken?

 • September: 18 tem 22 september 2023
 • Oktober: 16 tem 20 oktober 2023
 • November: 20 tem 24 november 2023
 • December: 18 tem 22 december 2023
 • Januari: 22 tem 26 januari 2024
 • Februari: 19 tem 23 februari 2024
 • Maart: 25 tem 29 maart 2024
 • April: 15 tem 26 april 2024

Wat kost dat?


Welke formules bieden wij aan?

Elke 3de week van de maand kan je genieten van een thematisch gecureerde schoolvoorstelling. Dit kan op volgende manier:

- Ligt je school in de omgeving van Turnhout? Schrijf dan in voor een voorstelling in UGC Turnhout. De voorstellingen kunnen elke voormiddag ingepland worden op een dag naar keuze, telkens de 3de week van de maand. De opties:

 1. Je schrijft je leerlingen in voor 1 van de films:: 4€50/lln, leerkrachten gratis
 2. Je schrijft je leerlingen in voor meerdere films: 4€/lln + 1€/lln korting op een schoolvoorstelling tijdens het filmfestival!*

 inschrijven 

 

- Is naar UGC Turnhout gaan, geen optie voor jullie? Kijk dan online telkens de 3de week van de maand in de klas naar de films. De online-opties:

 1. Je schrijft je leerlingen in voor een online voorstelling van 1 van de films: 2€50/lln, leerkrachten gratis
 2. Je neemt voor je leerlingen een abonnement voor alle films van de 1ste trimester: 8€/lln, leerkrachten gratis + 0€50/lln korting voor een schoolvoorstelling tijdens het filmfestival!*
 3. Je neemt voor je leerlingen een abonnement voor alle films van de 2de trimester: 6€/lln, leerkrachten gratis + 0€50/lln korting voor een schoolvoorstelling tijdens het filmfestival!*
 4. Je neemt voor je leerlingen een abonnement voor alle films van trimester 1 + 2: 11€/lln, leerkrachten gratis + 1€/lln korting voor een schoolvoorstelling tijdens het filmfestival!*

 inschrijven 

* de korting geldt enkel voor dezelfde groep leerlingen waarvoor je inschrijft voor het aanbod van MOOOV het schooljaar rond. Komen je leerlingen in aanmerking voor een gratis voorstelling ikv het boekverfilmingsproject ism de bibliotheken van Turnhout, Oud-Turnhout, Beerse en Vosselaar? Deze voorstelling geeft geen recht op korting tijdens het festival.

 

 


Advies of meer info nodig? Stuur snel een mailtje naar scholen@mooov.be