vr 31 jan 20 20:00

De Patrick

Tim Mielants
  • 31 jan
    20:00
    Diest,
    Cinema Paradiso
    20:00Geweest

Patrick woont samen met zijn ouders op een naturistencamping. Wanneer zijn vader sterft, krijgt hij de leiding over de camping. Maar Patrick heeft andere zorgen: hij is al een tijdje zijn favoriete hamer kwijt.

De zoektocht van Patrick, die zijn hamer kwijt is, brengt hem tot in de diepste krochten van de camping waar hij met zijn ouders woont en langs een bonte verzameling badgasten. Wanneer zijn vader plots overlijdt, krijgt zijn speurtocht bovendien een existentieel kantje. Moet hij in zijn vaders voetstappen treden en de camping verder uitbaten of een volledig andere weg inslaan? Patrick kan alvast rekenen op ongevraagd advies van alle kanten, maar eigenlijk wil onze held zich maar met één ding bezighouden: het terugvinden van zijn favoriete stuk gereedschap.

regie
Tim Mielants
cast
Kevin Janssens, Jemaine Clement, Hannah Hoekstra
speelduur
97 min
jaar
2019
land
België
taal
Nederlands, Engels, Frans, Duits

Janssens, known for hunky tough-roles, gained weight for this unusual part of a man-child obsessed with a missing hammer, and he impresses. Generally speaking, acting is strong across the board, which is not surprising because the cast features some of the most respected actors from the Benelux, none of whom seem fazed by all the required non-sexual nudity.

The Hollywood Reporter