jury

© Beeldzoeker

De internationale jury zal een winnaar voor de Canvas Award kiezen uit de selectie competitiefilms

Fredéric Cornet
Fredéric Cornet
zowel zakelijk als artistiek directeur van Cinema Galeries, Brussel. Coördinatie- en programmatieteam festival 'Palestine with Love' (ism Bozar). Werkte eerder als projectcoördinator en programmator voor festival 'L'heure d'été', in Brussel.
Anika Van der Kevie
Anika Van der Kevie
directeur IFFG. Haar hart ligt bij onafhankelijke cinema, de mens en de wereld. Daarnaast heeft zij grote bewondering voor makers die met een beperkt budget, in uitzonderlijke omstandigheden, parels van films produceren.
Sara Ishaq
Sara Ishaq
Jemenitisch-Schotse filmmaker - medeoprichter van Comra Films (Jemen). Haar debuutfilm 'Karama Has No Walls' (2012) werd genomineerd voor een BAFTA Scotland New Talents Award en een Academy Award voor Beste Korte Documentaire (2014). Haar docu 'The Mulberry House' tourde internationaal langs filmfestivals. Momenteel werkt ze aan haar eerste fictiefilm.
Per Eirik Gilsvik
Per Eirik Gilsvik
vertegenwoordiger en projectmanager SØRFOND. Eén van de programmatoren van 'Films from the South Festival', Oslo. Projectmanager van de festivalsectie 'The Critical Room', met film en debat. Sinds 2017 ook programmator van het Oslo Pix Int. Festival.
Azam Masoumzadeh
Azam Masoumzadeh
visual en digital storyteller. Studeerde Textielontwerp aan de Universiteit van Teheran en behaalde in België haar master in Illustratie & Beeldverhaal aan de LUCA School of Arts en in Speculative Narration aan de École de Recherche Graphique. Heeft een postgraduaat Digital Storytelling, van de School of Arts - KASK op zak. Richt zich vooral op VR en AR.