festival 2.0

Films met zicht op de wereld, vanuit je woonkamer! Van 21 april tot 4 mei kan je genieten van een selectie films, zomaar vanuit je zetel thuis. Later dit jaar zal er ook een stevig pakket wereldfilms te zien zijn in de bioscopen van de festivallocaties, op Film Fest Gent 2020 en het Filmfestival van Oostende 2021!

programma


Ontdek hier de films die op het programma van MOOOV Filmfestival 2020 stonden. 30 films zullen te zien zijn online, 37 films zijn MOOOVED naar later dit jaar in de bioscoop, Film Fest Gent 2020, Filmfestival Oostende 2021 of MOOOV Filmfestival 2021. 6 films vonden geen plekje en zijn daarom gecanceled. 

Op 21 april zullen de links naar de online vertoningen op de filmpagina's verschijnen.

competitie

Elk jaar presenteren we een selectie films die tijdens MOOOV Filmfestival in de prijzen kunnen vallen. Een internationale jury, een filmpersjury en een jongerenjury kiezen hun favoriet tijdens MOOOV Filmfestival 2020 2.0. Ontdek hier de selectie competitiefilms, de verschillende awards en de jury. De competitiefilms zullen online te zien zijn tijdens MOOOV Filmfestival 2.0.

randprogramma

MOOOV Filmfestival heeft naast een grote keuze aan films ook steeds een uitgebreid randprogramma met tal van evenementen, gesprekken en debatten, workshops en feestjes. Het volledige randprogramma van MOOOV Filmfestival 2020 werd geannuleerd. Hieronder kan je online workshops en tutorials bij de familiefilms vinden.

talentontwikkeling

Tijdens MOOOV Filmfestival zetten we graag in op de ontwikkeling van jong talent. Zo bieden we voor de Young Critics en Young Programmers tijdens MOOOV Filmfestival verschillende workshops en gesprekken door professionals. De Young Ambassadors organiseren tal van filmvertoningen en feestjes tijdens MOOOV Filmfestival en het hele jaar door!