info & inschrijven

WAAR EN WANNEER?

Het Wereldfilmfestival wordt in UGC Mechelen georganiseerd voor secundaire scholen uit Mechelen en omstreken. Je kan met je leerlingen een bezoek brengen aan het Wereldfilmfestival op dinsdag 26 oktober en woensdag 27 oktober of op die twee dagen genieten van een wereldfilm bij jou in de klas.

Wij bezorgen jou een inschrijvingsbewijs en het lesmateriaal bij de film. Op de dag van de voorstelling wachten festivalmedewerkers jullie op in UGC Mechelen. Jullie rest niets anders dan heerlijk genieten.

Kijk je liever online in de klas naar de film, dan krijg je van ons een link die rechtstreeks toegang geeft tot jullie online filmvoorstelling. Een account aanmaken hoeft niet, gewoon klikken en kijken. Via diezelfde link kunnen ook leerlingen die noodgedwongen thuis zitten, de film bekijken.

 

HOEVEEL KOST DIT?


Kom je met je leerlingen naar het Wereldfilmfestival in UGC Mechelen?

... dan betaal je 4€50/lln (leerkrachten gratis)

... Scholen uit Mechelen zelf krijgen een fikse korting. Dankzij de financiële ondersteuning van de Stad Mechelen betalen zij slechts 3€/lln!

Kijk je liever op school naar de films uit ons aanbod? Dat kan ook.

... Je betaalt dan 2€/lln.

... scholen uit Mechelen zelf kunnen kijken tijdens de festivalperiode volledig gratis naar de films op school.

Bij elke film maken we lesmateriaal aan dat je gratis krijgt toegestuurd. Handig om de leerlingen voor te bereiden op de voorstelling of om de film na te bespreken in de klas.

 Inschrijven voor het filmfestival kan niet meer.