extra's Geel

HAPPY STONES 

We maken na de voorstelling van De warme sjaal van Aamu allemaal een 'happy stone'.  Je mag zelf kiezen hoe jij jouw steen wil kleuren en versieren. Na de workshop kan jij iemand anders opvrolijken met jouw steen, of je kan hem verstoppen in het park of in de buurt van je huis tot iemand hem vindt. Of hou jij jouw steen liever zelf bij?

doelgroep: kleuters en 1ste graad LO
max. aantal: 2 klassen
data: 2, 4 en 5 mei - voormiddag
duur: film + workshop: 1u45
extra kosten: geen



JOUW EIGEN POËZIEBOEKJE MAKEN

Ga na de voorstelling van Een wereld van verschil aan de slag om jouw eigen poëzieboekje te maken. Als het boekje af is, kan je het laten invullen door jouw vriendjes, broer of zus, mama, papa,... en geniet van de leuke weetjes over hen. 

doelgroep: 1ste en 2de leerjaar
max. aantal: 2 klassen
data: 2, 4 en 5 mei - namiddag
duur: film + workshop - 1u45 min 
extra kosten: geen



FILMBABBEL: SOUAD

Ga na een voorstelling van SOUAD het gesprek aan met Eline van Mediaraven en Anna van RoSa vzw. Zij antwoorden op jullie vragen rond het creëren van een fake imago op social media en de rechten van de vrouw in de Egyptische samenleving. Tijd voor een boeiende babbel!

doelgroep: 4de tem 6de SO
data: 2, 3, 4 mei - voor- of namiddag
duur: max 1u
extra kosten: geen




FILMBABBEL: FLEE

Ga na een voorstelling van FLEE het gesprek aan met Ilona, van Merhaba. Merhaba ondersteunt en empowert LGBT+personen met een migratieachtergrond. Zet je schrap voor een inspirerende talk en hou je niet in om vragen te stellen...

doelgroep: 4de tem 6de SO
data: 4 en 5 mei - voor- of namiddag
duur: max 1u
extra kosten: geen



DAGUITSTAP NAAR LIER OF TURNHOUT


Wil je graag een daguitstap maken van je festivalbezoek, bekijk dan zeker het randaanbod van de locatie Lier en Turnhout. Je kan met je klas of school, zonder meerkost, aansluiten bij het aanbod van deze twee locaties. Zeker de moeite om te overwegen!