MOOOV ON TOUR BRUGGE

Zomerse openluchtcinema in en rond Brugge 

Ook deze zomer is MOOOV aanwezig op verschillende culturele evenementen in het Brugse. De formule blijft dezelfde: een mooi aanbod openluchtcinema uit alle hoeken van de wereld! 

 

Woensdag 17 juli - Braambos West (Sint-Andries)

Queens: samen met Brugge Plus vzw / Uitwijken trekt MOOOV naar 3 Brugse wijken en programmeert er telkens een zomerse film. Op 17 juli brengen we de Marokkaanse film 'Queens' naar het Braambos in Sint-Andries. De film start wanneer de zon ondergaat, maar kom gerust al wat vroeger om iets te drinken in de gezellige Uitwijken-karavaan!

 

Donderdag 25 juli - De Tank (Assebroek)

Good Morning: de jongeren van PLATFORM slaan de handen in elkaar met de kunstenaars en residenten van Atelierwerking De Tank. Gekoppeld aan de tijdelijke expo van Eva Maria Bouillon en Eva Dinnewith wordt de Japanse film 'Good Morning' vertoond op groot scherm in de heerlijke tuin. De bar is open vanaf 19u. De film start bij het ondergaan van de zon. 

 

Zondag 28 juli - tuin Gezellemuseum (Brugge)

 Utama: in de gezellige tuin van het Guido Gezellemuseum programmeert MOOOV voor Musea Brugge op Zondag de Boliviaanse film 'Utama'. De deuren gaan open vanaf 19u. Geniet van een hapje (er staat een foodtruck met heerlijke taco's) en drankjes in een idyllische setting. Om 20u zorgt Mike Julien voor heerlijke latino-muziek. Om 21u45 start de film. Stoeltjes en koptelefoons worden voorzien. Tickets vind je hier

 

Donderdag 22 augustus - De Tank (Assebroek)

Paprika: voor een tweede samenwerking tussen PLATFORM en de residenten van De Tank kozen we de Japanse animatiefilm 'Paprika'. Kunstenaars en animatoren Anne Verbeure en Theo Collie lieten zich inspireren door dit meesterwerk in hun eigen werk, en hangen er graag een unieke expo aan op. De bar is open vanaf 19u, de film wordt op groot scherm getoond bij de ondergaande zon in de tuin van De Tank. 

 

Woensdag 25 september - strandwijk (Zeebrugge)

Human Forever: MOOOV is voor een 3e en laatste keer te gast op de Uitwijken-karavaan, ditmaal in Zeebrugge. We programmeren de inspirerende documentaire 'Human Forever', waarin de fantastische Teun Toebes zijn blik laat glijden over hoe we overal ter wereld omgaan met dementie. Een echte parel om een mooie filmzomer mee af te sluiten!