Duurzaamheidsevent in Kortrijk

Randactiviteit filmfestival
di 30 apr 24 18:30
  • 30 apr
    18:30
    Kortrijk
    Howest - Gebouw A
    meer info

DI 30 april • 18u30u • Gebouw A Howest

Film kan onze blik verruimen en zoveel leren, maar onze kennis en daadkracht vergroot aanzienlijk in gesprek met elkaar. Daarom organiseert MOOOV in samenwerking met HOWEST, Stad Kortrijk, de Mondiale Raad Kuurne, 3PT Consult en meerdere bedrijfsplatformen tijdens het filmfestival 2024 een inspirerend evenement waar de thema’s duurzaamheid en Circulaire Economie centraal staan. 

----------------------------------------------------------------------------------------------

18u30: Sluit aan bij het een inspirerend verbindend netwerkmoment, met gelegenheid om (eigen) duurzame initiatieven te delen en te ontdekken. Geniet ondertussen van een drankje en een vullend hapje, aangeboden door Stadsboerderij Kortrijk

19:30: Verwelkoming op het filmfestival, waarna Route 2030 je meeneemt in de wondere wereld van circulaire economie met een boeiende keynote. Route 2030 geeft strategisch duurzaamheidsadvies aan bedrijven, ondernemers en maatschappelijke organisaties. Ze gebruiken hierbij de SDG's als uitgangspunt. Deze keynote wordt gegeven door Esmée Verkooijen. Als duurzaamheidsconsultant en klimaatcoach bij KlimaatContact heeft zij een toolbox aan methodes om duurzaamheid te integreren in een onderneming. Hiervoor heeft zij extra oog voor het psychologische aspect in duurzaamheidsvraagstukken. Dit verhindert niet dat Esmée bij tijd en stond uitzoomt om te zien of de doelstellingen worden behaald volgens de meest logische structuren.​​​​​

20:15: Vertoning van de film Banel & Adama 

Banel, een jonge vrouw met een geheim, is hopeloos verliefd op haar jeugdliefde Adama. Ondanks hun uiteenlopende karakters en de andere verwachtingen van hun families, kiezen ze voor elkaar. Ze willen samen door het leven, maar dat is niet naar de zin van de dorpsgenoten. Ook de aanhoudende droogte zorgt voor problemen en al snel blijkt dat er geen ruimte is voor passie.

21:45: Praat rustig nog wat na tijdens de receptie achteraf. 

----------------------------------------------------------------------------------------------

🎫 koop hier je ticket 🎫

Wil je dit netwerkmoment aanbieden aan medewerkers, partners of leden binnen uw netwerk? Voor de prijs van 20 euro per persoon kan dat. Geef de namen van uw deelnemers door voor 17 april en wij bezorgen u daarna een factuur. 

📨 Mail ons uw inschrijvingslijst 📨