Dikke vrienden

diverse regisseurs
  • Niet schadelijk / alle leeftijden

Een diverse serie kortfilms uit de hele wereld, waarin ‘vriendschap’ het centrale thema is. Heerlijk om van te genieten samen met je dikke vrienden!

Een reeks korte verhalen met veel bijzondere vrienden. Zo heb je dikke vrienden om avonturen mee te beleven, of vrienden om je te helpen als je in de knoei zit.  Soms ook wel vrienden om eens flink boos op te zijn. En dan… bots je zomaar onverwachts op een heel bijzondere, nieuwe vriend.

Zo heb je het verhaal van een klein meisje dat in haar tuin op zoek is naar een vriendje om mee te spelen. Het lijkt haar maar niet te lukken hem te vinden, tot ze een wel heel buitengewone vriend maakt.

Was jij ook al eens jouw knuffel kwijt? Popje is namelijk verdwenen. Gelukkig is de postbode er om te helpen.

In weer een ander verhaaltje redt een jongen op een warme zomermiddag een visje. De twee trekken samen op avontuur en maken onderweg nog meer vriendjes.

En dan is er nog het kleine mannetje dat leeft in een doos, midden op de stoep. Op een dag wordt zijn huisje zomaar omver gestampt. Wie doet nu zoiets?

In deze korte filmpjes, die stuk voor stuk hartverwarmend zijn, maken dikke vrienden van over de hele wereld duidelijk het mooie weer. Niks fijner om naar te kijken, vooral als je dat gezellig samen met je vrienden kan doen.

regie
diverse regisseurs
speelduur
40 min
jaar
2017
land
Frankrijk, Mexico, Russische Republiek, Taiwan, Bulgarije, Georgië
taal
Nederlands gesproken
  • Niet schadelijk / alle leeftijden