Sweat

Magnus von Horn
gratis in openlucht
zo 14 aug 22 21:30 - 23:30
 • 14 aug
  21:30 - 23:30
  MOOOV SOMMER KINO
  Brugge
  Het Entrepot
  21:30 - 23:30normaal

Drie dagen uit het leven van fitness motivator Sylwia Zajac. Als influencer wordt ze omringd door loyale medewerkers en bewonderaars, maar eigenlijk is ze op zoek naar echt menselijk contact. 

Sylwia is één van de meest invloedrijke influencers van Polen. Als sexy blondine en strakke fitnesgoeroe slaagt ze erin een heel leger aan volgers en bewonderaars gemotiveerd aan het sporten te krijgen. Ze blogt over haar glamoureuze levensstijl met gesponsorde producten, fancy feestjes, een brede glimlach en heel veel mooie mensen om haar heen. Maar is Sylwia’s leven echt zo rooskleurig? Niemand weet immers wat zich afspeelt tussen alle perfecte Instagramposts door.

Sweat lijkt op het eerste zicht luchtig en oppervlakkig, maar gaandeweg wordt duidelijk dat de film – net als social media – vooral de schone schijn ophoudt. De Zweedse regisseur Magnus von Horn slaagt er voortreffelijk in de kracht van diepe emoties en de zoektocht naar intimiteit op een speelse manier te linken aan het perfecte leventje van online influencers. Mag een kleurrijke en Insta-celebrity ook minder succesvolle momenten uit haar leven delen met de volgers? Of raakt ze zo haar geloofwaardigheid kwijt?

regie
Magnus von Horn
cast
Magdalena Koleśnik, Julian Świeżewski en Aleksandra Konieczna
speelduur
106 min
jaar
2021
land
Polen, Zweden
taal
Pools
Ondertiteling
Nederlands
 • label
 • Geweld
 • Seks
 • Grof taalgebruik