familiefilmtijd

Van film kijken, krijg je nooit genoeg! Tijd dus om een nieuwe lading op jullie los te laten. Dit keer toveren we een stevige portie familiefilms uit onze hoed. Dat wordt dus gezellig samen genieten. Wie mag vandaag de FILMS KIEZEN? En hoe werkt dat technisch en praktisch, dat film kijken? En wat kost dat allemaal?

Speciaal voor ons jonge publiek zetten we ook de filmpjes online die de deelnemers aan onze filmkampen de afgelopen jaren ZELF GEMAAKT hebben. Stuk voor stuk prachtige kortfilms die je zeker moet bekijken!

En van al dat filmkijken krijg je ongetwijfeld zelf ook zin om AAN DE SLAG te gaan. Met het maken van een korte animatie film bv, of het aanleren van een Bollywooddans? Misschien wil jij wel neerschrijven wat jij van de film vond die je net zag? Of vertel je het liever in een videoboodschap? Snuffel door onze tips en leer het van de besten!

Ik hoor het jullie ouders al zeggen: "Het is mooi weer, dus hup, naar buiten in plaats van binnen voor TV naar een film te zitten kijken." Laten we ook daar de ideale oplossing voor hebben!