festival

Gespreid over 14 dagen bundelt MOOOV op 7 locaties in Vlaanderen een stevig pakket wereldfilms tot MOOOV Filmfestival. 

De komende editie van MOOOV Filmfestival is voorzien van 21 april tot 4 mei 2020. Met opnieuw meer dan 60 films vanuit de hele wereld, een heleboel events, verschillende talks, leuke workshops en interessante internationale gasten. 

locaties


MOOOV Filmfestival is verspreid over 7 verschillende locaties, met elk een eigen film- en randprogramma. Info en ticketprijzen vind je op iedere locatie afzonderlijk.

competitie


Elk jaar presenteren we een selectie films die tijdens MOOOV Filmfestival in de prijzen kunnen vallen. Een internationale jury, een filmpersjury, een jongerenjury, een gedetineerdenjury en een publieksjury kiezen kiezen hun favoriet tijdens MOOOV Filmfestival. Ontdek hier de selectie films, de verschillende awards en de jury.

randprogramma


MOOOV Filmfestival heeft naast een grote keuze aan films ook steeds een uitgebreid randprogramma met tal van evenementen, gesprekken en debatten, workshops en feestjes. 

talentontwikkeling


Tijdens MOOOV Filmfestival zetten we graag in op de ontwikkeling van jong talent. Zo bieden we voor de Young Critics en Young Programmers tijdens MOOOV Filmfestival verschillende workshops en gesprekken door professionals. De Young Ambassadors organiseren tal van filmvertoningen en feestjes tijdens MOOOV Filmfestival en het hele jaar door! 

© Viktor Van Hoof