filmfestival

Gespreid over 14 dagen bundelt MOOOV op 8 locaties in Vlaanderen een stevig pakket wereldfilms tot een festival dat omwille van zijn feestelijk, gemoedelijk en laagdrempelig karakter een heel gevarieerd publiek kan aanspreken.

MOOOV Filmfestival 2021: 20 april - 3 mei 2021! 

 programma 

Ontdek hier de films die op het programma van MOOOV Filmfestival 2020 stonden en MOOOVED zijn naar later dit jaar in de bioscoop, Film Fest Gent 2020, Filmfestival Oostende 2021 of MOOOV Filmfestival 2021. 

MOOOV Filmfestival speelt zich af op 8 plekken in Vlaanderen, ontdek hier de locaties en alle informatie die je nodig hebt.

competitie

Elk jaar presenteren we een selectie films die tijdens MOOOV Filmfestival in de prijzen kunnen vallen. Een internationale jury, een filmpersjury, een studentenjury en een jongerenjury kiezen hun favoriet tijdens MOOOV Filmfestival. Ontdek hier de selectie competitiefilms, de verschillende awards en de jury.

randprogramma

MOOOV Filmfestival heeft naast een grote keuze aan films ook steeds een uitgebreid randprogramma met tal van evenementen, gesprekken en debatten, workshops en feestjes. 

talentontwikkeling

Tijdens MOOOV Filmfestival zetten we graag in op de ontwikkeling van jong talent. Zo bieden we voor de Young Critics en Young Programmers tijdens MOOOV Filmfestival verschillende workshops en gesprekken door professionals. De Young Ambassadors organiseren tal van filmvertoningen en feestjes tijdens MOOOV Filmfestival en het hele jaar door!