MOOOV | op-maat

Welkom bij MOOOV OP MAAT

 

De voorbije jaren heeft MOOOV met het project CinéBib en Ciné Horizon aangetoond dat filmspreiding niet alleen een verhaal is van arthouses en culturele centra, maar dat ook lokale besturen en bibliotheken film zien als een waardevolle aanvulling op een lokaal cultuuraanbod. 

 

MOOOV gelooft sterk in de rol van bibliotheek als motor om lokale filmbeleving in de gemeente  aan te wakkeren. We blijven ook in 2019 inzetten op aankoop op DVD, kennisopbouw van de bibliotheekmedewerkers en lokale filmvoorstellingen in alle maten en vormen. 

 

 

► DVD AANKOOP

We adviseren bibliotheken bij hun aankoopbeleid van kwaliteitsvolle, cinefiele films met bijzondere aandacht voor wereldcinema en blijven kiezen voor een gebruiksvriendelijke aankoopformule. Op deze manier komen kwalitatief hoogstaande films uit alle hoeken van de wereld in de permanente collectie van de bibliotheek te zitten en bouwt de bibliotheek een eigen collectie uit.

 

Nieuw in 2019:

  • Alle bestellingen belanden rechtstreeks bij onze handling-partner Muziek-al. Alle afzonderlijke bestellingen worden dus onmiddellijk verwerkt. Dit zal de levertijd drastisch verkorten

 

 

► E-LEARNING

Naast aankoopbeleid is kennisopbouw van de medewerkers binnen een gemeente en, bij uitbreiding, van de bezoekers van een gemeentelijke activiteit, een blijvende uitdaging voor MOOOV. Door deze medewerkers op regelmatige basis journalistieke teksten te bezorgen rond diverse filmthema’s, zoals regisseurs, genres, regio’s, … kan hij of zij zich informeren over film gerelateerde onderwerpen. Als toemaatje kunnen medewerkers een festival-accreditatie aanvragen, waarmee ze als gast gelijk waar in Vlaanderen films kunnen kijken op het MOOOV filmfestival. De cinematografische beleving is voor de medewerkers een bijzondere en inspirerende ervaring.

 

 

► MOBIELE CINEMA

MOOOV wil vanaf 2019 lokale gemeentelijke partners nog meer stimuleren om filmvoorstellingen te organiseren. Dit zijn meestal kleinschalige vertoningen op DVD in alle uithoeken van Vlaanderen. MOOOV helpt hen hierbij niet alleen op vlak van programmatie, maar ook op vlak van organisatie. MOOOV zal zorgen dat deze filmvoorstellingen ook technisch gefaciliteerd kunnen worden. 

 

Nieuw in 2019:

  • Vanaf nu kan je onze mobiele cinema-installatie onbeperkt uitlenen zonder dat er extra kosten worden aangerekend. Je moet natuurlijk wel intekenen op onze basisformule van 490 euro (excl. btw).
  • We werken vanaf 2019 met een lijst van films waaruit je kan kiezen voor een vertoning. Deze lijst zal, net zoals de aankooplijst, het ganse jaar door groeien en aangevuld worden. Films die niet in deze lijst staan, kunnen niet in samenwerking met MOOOV worden vertoond. 

 

Van eenmalige vertoningen, een filmreeks over bijzondere vertoningen tot unieke programma’s: MOOOV staat altijd klaar om aan de vraag te beantwoorden om iets meer te doen dan een kleine cinemavoorstelling.

 

 

MOOOV is er van overtuigd dat de bibliotheek vandaag nog steeds een belangrijke maatschappelijke rol heeft te spelen: niet alleen als informatie- en kennisplek, maar ook als een ontmoetingsplek met ruimte voor educatie en creatieve zelfontplooiing. MOOOV wil dus in 2019 bibliotheken en andere lokale spelers nog meer gaan ondersteunen in het vervullen van die rol.

Inloggen met je MOOOV op maat-account

media image

MOOOV OP MAAT 2019

Een abonnement op maat van jouw bibliotheek:

 

► Toegang tot de MOOOV OP MAAT-pagina's

► Helpdesk met advies op maat

► Accreditatie voor filmfestival naar keuze

► Aankoop en levering van 20 dvd's

► Onbeperkte uitleen mobiele cinema

► 50 tickets voor filmfestival naar keuze

► Ondersteuning openlucht event

► Communicatie via mooov.be

 

Prijs: 490 EUR (excl. BTW). Heb je nog vragen over ons aanbod? Wil je meer informatie over de prijzen? Wil je weten hoe jouw bibliotheek samen met MOOOV meer dan ooit kan inzetten op film? Neem snel contact met ons op!

Schrijf je nu in!


Warning: include_once(../utils/php_code/bib login form): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/mooov.be/httpdocs/page/index.php on line 1137

Warning: include_once(): Failed opening '../utils/php_code/bib login form' for inclusion (include_path='/var/www/vhosts/mooov.be/httpdocs/vendor/phing/phing/classes:.:/opt/plesk/php/5.6/share/pear') in /var/www/vhosts/mooov.be/httpdocs/page/index.php on line 1137