LAST VAN FOMO?

 

Bijzondere films, met veel zorg gekozen, één keer te zien. Elk jaar worden overal ter wereld heel wat straffe films gemaakt. Veel van deze films geraken niet tot in onze bioscoopzalen. Fomofilm trekt naar verre oorden en gaat met veel zorg op zoek naar de meest unieke verhalen.

Eenmaal thuis zetten we één film per maand in de schijnwerpers. Zo worden we overal in Vlaanderen en Brussel jouw losvaste afspraak voor bijzondere cinema. Een Fomofilm is maar één keer te zien op het grote scherm. Don’t miss out!

We geven volgende maand het startschot met Yuni. In juli kan je naar Nudo Mixteco. En in augustus is het de beurt aan Memory Box. Bang om iets te missen? Volg ons op Instagram en mis geen enkele update!

 

DEZE MAAND BIJ FOMOFILM

YUNIJUNI

KAMILA ANDINIINDONESIË, 2021, 95'

Een ambitieuze Indonesische student is vastberaden haar opleiding na het middelbaar verder te zetten. Ze weigert in het huwelijk te treden, ondanks de verwachtingen van de gemeenschap waartoe ze behoort. Een film die aanvoelt als een (lichtpaarse) regenbui in de zomer.

naar de filmpagina

downloads  trailer

ZALEN EN TICKETS

 

Tickets nu beschikbaar!

VOLGENDE MAANDEN BIJ FOMOFILM

NUDO MIXTECOJULI

ÁNGELES CRUZMEXICO, 2021, 91'

De levens van drie vrouwen kruisen elkaar in de hooglanden van Oaxaca. Mozaïekfilm over een Mexicaanse gemeenschap waarvan de tradities onder druk staan.

naar de filmpagina

downloads  trailerDeelnemende zalen beschikbaar vanaf juli. Volg ons op @fomofilm_be en mis niets!

MEMORY BOXAUGUSTUS

JOANA HADJITHOMAS, KHALIL JOREIGELIBANON, 2021, 100'

Een doos vol herinneringen belandt voor de deur van Maia en haar dochter Alex. Ondanks protest van Maia duikt Alex stiekem in de woelige jeugd van haar moeder. Haar verbeelding brengt het verleden tot leven.

naar de filmpagina

downloads  trailer


Deelnemende zalen beschikbaar vanaf augustus. Volg ons op @fomofilm_be en mis niets!

DON'T MISS OUT!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en mis niets van Fomofilm en andere vertoningen van MOOOV filmdistributie.

* mandatory field
 
 

mooov filmdistributie

We kopen films aan op de internationale markt en verhuren we gekochte films aan Belgische zalen. Meeste van onze films kopen we aan voor Fomofilm. Maar ieder jaar kopen we ook een paar films nieuw aan die we niet in Fomofilm stoppen.

Je kan ook onze volledige catalogus raadplegen en grasduinen tussen films waarvan we de vertoningsrechten hebben. Ook voor scholen hebben we een groot filmdistributieaanbod. Ben jij leerkracht en zoek je een film die je lessen aanvult of wil je je leerlingen kennis laten maken met niet-westerse films uit alle hoeken van de wereld?

vraag een vertoning aan

Heb je interesse in een van onze films? Wens je een vertoning in te plannen bij jou in de buurt? Klik op onderstaande link en vul het formulier zo volledig mogelijk in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

naar formulier