filmdistributie

In elke uithoek van de wereld worden verbluffende films gemaakt. Een deel hiervan vindt nooit de weg naar de bioscoopzalen. MOOOV koopt elk jaar verschillende films aan en brengt ze naar het grote en kleine scherm in de Benelux.

nieuw filmdistributie in 3 seizoenen

Een nieuwe manier van werken
We gooien filmdistributie over een andere boeg: adieu theatrical releases, welkom vast vertonerscircuit! Vanaf nu werken we met enkelvoudige vertoningen, elke maand verzameld rond een losvaste datum, in verschillende bioscopen en cultuurcentra in Vlaanderen en Brussel, met verdiepende content die inzoomt op de film, zijn maker en thema's.

En wat met de lente?
We programmeren 3 keer voor 3 maanden: een zomerprogramma in juni, juli en augustus, een herfstprogramma in september, oktober en november en een winterprogramma in december, januari en februari. Zat Vivaldi er dan naast? Natuurlijk niet. In maart, april en mei ligt ons circuit stil om de volledige focus te leggen bij het MOOOV Filmfestival.

filmdistributie à la carte

Naast ons seizoensaanbod hebben we heel wat films die je à la carte kan vertonen. Ieder jaar kopen we een paar films nieuw aan die we niet in ons seizoenscircuit stoppen. Deze films lenen zich uitstekend voor losse vertoningen.

Je kan ook onze volledige catalogus raadplegen en grasduinen tussen films waarvan we de vertoningsrechten hebben. Onze oudste films dateren al van 2017!

Ook voor scholen hebben we een groot filmdistributieaanbod. Ben jij leerkracht en zoek je een film die je lessen aanvult of wil je je leerlingen kennis laten maken met niet-westerse films uit alle hoeken van de wereld? Film kan elke les tot leven brengen.

vraag een vertoning aan

Heb je interesse in een van onze films? Wens je een vertoning in te plannen bij jou in de buurt? Klik op onderstaande link en vul het formulier zo volledig mogelijk in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

naar formulier

blijf op de hoogte

Programmeer jij voor een cinema of cultuurcentrum? Schrijf je in op onze nieuwsbrief-voor-vertoners en blijf als eerste op de hoogte van onze nieuwste films!

* verplicht veld