Nu online: 'For Sama'

For Sama van Waad Al-Kateab en Edward Watts ging vorige week in première op Film Fest Gent (on tour) en won er zelfs de North Sea Port Publieksprijs. De film was al een week op verschillende plekken in Vlaanderen voor het eerst op groot scherm te zien en normaal gezien verscheen de film afgelopen woensdag ook officieel in de bioscoop... Maar helaas.

Door de verplichte sluiting van de bioscopen hebben we besloten de bioscooprelease niet opnieuw uit te stellen, maar de broodnodige film online beschikbaar te stellen en op die manier ook de bioscopen die de film normaal zouden vertonen te ondersteunen. 

De film verschijnt vanaf vandaag gedurende een maand op de volgende drie platforms: Film Fest Gent online (online.filmfestival.be), Cinema Bij Je Thuis(cinemabijjethuis.be) en ZED Vanuit Je Zetel (dalton.be).

Per stream gaat een deel van de opbrengst naar de noodlijdende Vlaamse bioscopen.Om Sphinx Gent, Buda Kortrijk en The Roxy Theatre Beringen te steunen, kijk je het best op Film Fest Gent Online. Wil je Cinema Lumière Antwerpen of Cinema Lumière Brugge een hart onder de riem steken? Kijk dan op Cinema Bij Je Thuis. Via ZED Vanuit Je Zetel steun je uiteraard Cinema ZED in Leuven.