uitZOMERlijk

openluchtcinema

'uitZOMERlijk Brugge' is een organisatie van Stad Brugge i.s.m. MOOOV en Cinema Lumière.

Een Brugse zomer zonder cultuur? Dat konden we niet laten gebeuren. Verschillende Brugse cultuurhuizen slaan de handen in elkaar om je te verwennen met een unieke, culturele zomer. Welkom op uitZOMERlijk! Het volledige programma vind je op www.uitzomerlijk.be
Tickets: 3 euro

We houden de toegangsprijs bewust laag, zodat iedereen volop de kans krijgt om van de evenementen te genieten. Daarnaast willen we ook de artiesten een hart onder de riem steken. Alle ticketinkomsten gaan naar fondsen voor de culturele sector zoals Live 2020 ter ondersteuning van al wie livemuziek mogelijk maakt. Je toegangsticket is meteen ook een rechtstreekse bijdrage aan deze ondersteuningsfondsen. Indien wij verplicht zijn de voorstelling af te gelasten omwille van nieuwe strengere corona-maatregelen of indien de weersomstandigheden verhinderen dat het evenement kan plaatsvinden, worden de ticketprijzen niet terugbetaald, maar eveneens doorgestort aan het ondersteuningsfonds.


Bij slechte weersomstandigheden beslissen we ten laatste twee uur voor de start van de voorstelling of we ze annuleren. U wordt hiervan per mail op de hoogte gebracht via het mailadres waarmee u de tickets aankocht.