MOOOV | Sociale-Media
facebook
"Als ik jou mijn droom vertel, vergeet je die misschien. Als ik handel naar mijn droom, zul je het je misschien herinneren, maar als ik jou erbij betrek wordt het ook jouw droom."
facebook
"Het Israëlisch-Palestijns conflict is nooit de vrolijke noot in het journaal. De realiteit vertoont stilaan kenmerken van een soap, dus waarom dat niet als uitgangspunt voor een film nemen en de draak steken met het hele gedoe, dacht de Palestijnse regisseur Sameh Zoabi."
facebook
"Een grappig, warm pleidooi voor toenadering." Tel Aviv on Fire vanaf woensdag 24.07 in de zalen! Lees hieronder het interview met regisseur Sameh Zoabi
facebook
Joepie! Bij de stemming naar de Joker Audience Award tijdens #mooovff19 werd Staf de gelukkige winnaar van een Joker reischeque! Binnenkort maakt hij een mooie reis naar Kaapverdië! ??
facebook
PATERSON, een rustgevende en ingetogen parel met een uitstekende Adam Driver als buschauffeur Paterson en de Iraanse Gofshifteh Farahani als zijn vrouw
facebook
Waw! Op de 2de plaats staat een film van MOOOV te pronken! En wat voor één...
facebook
Waw! Op de 2de plaats staat er een film van MOOOV te pronken! En wat voor één...
facebook
"Je zou kunnen zeggen dat de hoofdpersonen als die olifant zijn. Bijna tot stilstand gekomen. Uit wanhopig protest of uit stille onmacht. Maar je zou ook kunnen zeggen dat je als toeschouwer zelf die olifant bent. Doodstil kijk je naar deze levens. En kijken deze levens naar jou. Je laat je niet van de wijs brengen. En aan het einde gebeurt er een klein wonder. Heel klein. Eigenlijk onzichtbaar."
facebook
Lina Su, one of the Kiripi jury members at #mooovff19 and actress from ‘À mon âge, je me cache encore pour fumer’, won the first Docs-in-progress Award at #cannes2019 with THEIR ALGERIA, a documentary about the story of Soualem’s grandparents!
facebook
Soudade Kaadan, one of the international jury members at #mooovff19, won the ARTE Kino International Prize for her second feature film NEZOUH at #Cannes2019!
facebook
Very honoured to announce that MOOOV will distribute the amazing WIDOW OF SILENCE by Praveen Morchhale, winner of the Canvas Award, in Benelux!
facebook
Op de volgende MOOOV Filmfestival is het nog een jaar wachten, maar wist je dat MOOOV ook het hele jaar door meer dan 10 filmhuizen in heel Vlaanderen voorziet van dé beste art house films van over de hele wereld?
facebook
Jullie stemden massaal voor je favoriete film op #mooovff19. De film met het meeste stemmen en dus de winnaar voor de Joker Audience Award is geworden
facebook
WIDOW OF SILENCE wint de Canvas Award én de Behind The Scenes Award!
facebook
In Brugge zit MOOOV Filmfestival er al op... Bedankt aan iedereen die er bij was!
facebook
Dit is de voorlopige top 10 van de stemming voor de Joker Audience Award. Terecht of niet?
facebook
Hier is de nieuwe voorlopige tussenstand voor de Joker Audience Award. Nog 5 dagen tijd om je favoriete film te belonen met een mooie score op het stemkaartje. En doe je het niet voor de film, doe het dan vooral voor jezelf. Want je kan er zowaar een reischeque van 1500 euro van Joker mee winnen! ?? --------------- 1. Capharnaüm 2. Binti 3. The Breadwinner 4. A Private War 5. The Proposal 6. Chuskit 7. The Biggest Little Farm 8. Sibel 9. Gully Boy 10. Fatwa
facebook
?? De eerste recensie van de Young Critics is een feit, en wat voor één! David Hofland, een van de Young Critics die verslag uitbrengen van #mooovff19, schreef over JINPA in Knack Focus.
facebook
"Zelfmoord plegen na de voltooiing van je debuut en de première niet afwachten? Zelfs zonder die achtergrond is An Elephant Sitting Still een heel opmerkelijke film." ???? De Morgen
facebook
"Oorlog is iets lelijks. Je moet het als reporter menselijk maken zodat het mensen raakt. Dat kon Marie."
facebook
??WIN WIN WIN?? De enige echte Paul Conroy zal aanwezig zijn in Turnhout (op 27 april, om 11u) en komt na A PRIVATE WAR vertellen over de film die het waargebeurde verhaal over oorlogsjournaliste Marie Colvin vertelt. Paul Conroy is de fotograaf die naast haar zijde stond. Een unieke ervaring waar je zéker bij moet zijn!
facebook
RT @radio1be: Klaar voor #CultureClub vanop #mooovff19 Het filmfestival van de betere wereldfilms @MOOOV_films met o.a. @DalillaHermans en…
facebook
RT @radio1be: Televisie én radiomaakster @AnnickRuyts maakt in #CultureClub de winnaars bekend van #MOOOVff19 De oeuvre-award en de Sembene…
facebook
FESTIVALTIP van Charlotte, communicatieverantwoordelijke en grafisch vormgever bij MOOOV ??
facebook
"Uit die selectie voor de Sembène Award herneemt MOOOV enkele toppers die al werden geconsacreerd door het westerse festival- en prijzencircuit: Burning, Capharnaüm, Roma en Shoplifters. Het opnieuw vertonen van deze films sluit aan bij de ambitie van het festival om van april de maand van de wereldfilm te maken en kijkers over heel Vlaanderen in contact te brengen met ‘wereldcinema’."
facebook
FESTIVALTIP van Benny, Benny leidt bij MOOOV het festival en andere projecten in Brugge in goeie banen. ??
facebook
Vanavond kan je op Canvas kijken naar MOOOV-film Bar Bahar! De ideale voorbereiding voor MOOOV Filmfestival, als je het ons vraagt!
facebook
"In zeven Vlaamse steden stelt MOOOV Filmfestival van 23 april tot 5 mei een programma van wereldcinema voor dat 86 films bevat. 26 daarvan beleven tijdens het festival hun Belgische première, 27 zijn bij gebrek aan Belgische distributeur enkel tijdens de festivalperiode te zien."
facebook
FESTIVALTIP van Dolores, coördinator Zebracinema, MOOOV op maat en ondersteuning educatie bij MOOOV. ??
facebook
"Weer een vooroordeel doorbroken: er kan gelachen worden op MOOOV"
facebook
"Cinema from around the world with a broad range of social themes, from poverty to forbidden love, is the focus of Flanders’ annual MOOOV Filmfestival."
facebook
RT @zizomag: Mooi! @MOOOV_films programmeert van 23/04 tot 05/05 vijf LGBT+-wereldfilms op zeven locaties in Vlaanderen. https://t.co/JCc5…
facebook
RT @VERTIGObe: De eerste pancarte met het nieuwe @VERTIGObe-logo is voor onze @MOOOV_films-avant-première van #AnotherDayofLife straks in #…
facebook
Benieuwd naar welke internationale gasten er aanwezig zijn op MOOOV Filmfestival?
facebook
FESTIVALTIP van Seppe, distributeur en publieksontwikkeling bij MOOOV? ??
facebook
FESTIVALTIP van Greet, bij MOOOV onder andere bezig met projecten en programmatie voor kinderen, jongeren en onderwijs. ??
facebook
Morgenmiddag luisteren we met z'n allen naar Radio 1, want Arkasha Keysers gaat er in De Interne Keuken vertellen waarom ze voor MOOOV Filmfestival tien avonden in de gevangenis van Merksplas spendeert. Tune in dus, van 11u tot 13u!
facebook
???? Een sterk geschreven epos in vijf “canto’s”, van Homerische allures. Verrijkend als een verre reis. En vergis u niet, dit is wel degelijk een maffiafilm. - De Standaard ???? PAJAROS DE VERANO is een levendige, even diep in traditie als dope gedrenkte vertelling over de clash der culturen, klassen en kartels. Once upon a time in Colombia. - Knack Focus ??? THE GODFATHER met een vleugje Terrence Malick, midden in de Noord-Colombiaanse woestijn. De Morgen PÁJAROS DE VERANO is binnenkort zien op #mooovff19
facebook
#WIN Wil jij graag samen met een vriendin/vriend gratis naar één van onze topfilms komen kijken? En dit tijdens MOOOV Filmfestival 2019? Dat kan!
facebook
Aandacht! Aandacht! Onze allerliefste Dalilla Hermans heeft een boodschap van algemeen belang! Iets over MOOOV Filmfestival... Ik zou luisteren als ik jou was!
facebook
Maak kennis met de jury van de Kiripi Award voor beste kortfilm!
facebook
Wauw! Sakawa van Ben Asamoah wint Beste Belgische Documentaire op Docville international documentary film festival!
facebook
Maak kennis met de internationale jury voor de MOOOV Filmfestival Canvas Award! Regisseur Mahamat-Saleh Haroun
facebook
Wist je dat tickets voor MOOOV Filmfestival nu al online te koop zijn? En wist je dat als je op voorhand tickets koopt, je korting krijgt? Dus waar wacht je nog op? Check mooov.be & save your seat!
facebook
Hell yeah! Meer weten over de jury’s, de winnaar van de oeuvre award, cult!live en de jongste telg van de Award-familie: de Sembène Award? Oh, en ook: het volledige programma van MOOOV Filmfestival 2019?