Geboren in 2000 of in 2001? Hou je van film kijken? Van véél film kijken? En heb je zin om je mening over die films te delen, de films vanuit verschillende hoeken en kanten te bekijken? Ze te beoordelen op hun kwaliteiten, zowel wat vorm, inhoud als opbouw betreft? Dan heb je ongetwijfeld zin om 1 van de leden van onze jongerenjury te worden. Ja toch?

Wil je je kandidaat stellen? Dit is waar het concreet over gaat:

We zoeken zowel 5 jongeren uit de ruime regio rond Turnhout als uit de ruime regio rond Brugge.
De voorwaarden om je kandidaat te kunnen stellen:
- Je bent geboren in 2001 of 2000.
- Je bent beschikbaar tijdens ons filmfestival dat loopt van 17 tem 29 april (buiten de schooluren).
- Als lid van de Turnhoutse jongerenjury zie je het zitten om tijdens het weekend van 21 april mee naar ons festival in Brugge af te zakken om er samen met de Brugse jongerenjury films te kijken.
- Als lid van de Brugse jongerenjury zie je het zitten om tijdens het weekend van 28 april mee naar ons festival in Turnhout af te zakken om er samen met de Turnhoutse jongerenjury films te kijken, te delibereren en er de prijs uit te reiken.
- Je kan deelnemen aan enkele ontmoetingsmomenten die, in onderling overleg ingepland worden tijdens een weekenddag in maart en 1 dag tijdens de paasvakantie.

Opdracht:
- samen met de andere leden van de jongerenjury de competitiefilms van MOOOV bekijken
- 1 film uitkiezen die als winnaar uit de bus komt
 

Wat kan je van MOOOV verwachten:
- een accreditatiepas waarmee je zowel de verplichte competitiefilms als de andere festivalfilms gratis kan bekijken.
- drank en een maaltijd bij verplichte voorstellingen
- vervoer en overnachting ifv de uitwisseling (naar/in Brugge voor de Turnhoutse jongerenjury en naar/in Turnhout voor de Brugse jongerenjury)
- ontmoetingen met de internationale festivaljury en met festivalgasten

kandidaten kunnen zich melden tot 13 februari via seppe.vanhaecke@mooov.be (Brugge) en greet.stevens@mooov.be (Turnhout)

Waar wacht je nog op!