MOOOV | Educatie Maatwerk

Een voorstelling op maat

Een heel jaar door presenteert MOOOV een ruim aanbod wereldfilms, voor alle onderwijsniveaus en types; zowel voor kleuters, lager als secundair onderwijs, voor ASO, TSO, BSO en BuSO. Misschien past onze festivalperiode eind april niet meer in je schoolkalender? Of misschien ben je op zoek naar een film om een projectweek of een thema extra uit te lichten? Laat het ons weten. We kunnen je zeker en vast helpen.

Op heel wat locaties in Vlaanderen, maar ook bij jou op school, kunnen we een filmvoorstelling voor je regelen. We bekijken graag met jullie de mogelijkheden.

Praktisch

Bezorg ons onderstaande info:

  • de locatie waar je de voorstelling wil laten plaats vinden
  • de datum en het uur die jouw voorkeur genieten
  • de film van jouw keuze: je kan zowel kiezen uit ons educatief als ons algemeen archief.
  • werk je in een school voor leerlingen met een visuele beperking? Ook dan kan je via MOOOV genieten van een filmvoorstelling. Onderstaande films zijn - zonder meerkost - beschikbaar met audiodescriptie:

Van zodra we al jullie info hebben, bekijken we met de betrokken locatie en de rechthebbende van de film wat de mogelijkheden zijn en koppelen meteen aan jullie terug. Bij een akkoord wordt alles door ons ingepland en bezorgen we jullie alle praktische info rond de voorstelling, samen met het lesmateriaal bij de film indien dit beschikbaar is.

 

Graag advies op maat? Aarzel niet om ons te contacteren: greet.stevens@mooov.be
 

prijzen:

  • filmvoorstelling in een bioscoop: 4,50€/lln
  • filmvoorstelling op school: 1€06/lln + 11€ SABAM

Wat kost dat?

bioscoopvoorstelling: 4,50€/lln

projectie op school: 1€06/lln + SABAM

filmbus

Een filmbus als minibioscoop bij jullie op de speelplaats voor een dag of een week? Samen met de dienst Ontwikkelingssamenwerking van de gemeente Dilbeek zorgen wij er voor.

 

Meer info over prijzen en praktische zaken: greet.stevens@mooov.be