Digitaal Visieweekend

Voor het tweede jaar op rij organiseren wij een digitaal visieweekend voor leerkrachten. Van vrijdag 5 oktober 16u, tot en met zondag 7 oktober middernacht krijg je de kans een stevige lading films die dit schooljaar op ons schoolprogramma staan, via onze site te bekijken. Zo kan je thuis van achter je computer of samen met je collega's in een speciaal daarvoor ingericht lokaal bij jullie op school, de festivalkeuze voor je klas of school maken. Lekker eenvoudig en relaxed. Blokkeer het weekend van 5 oktober dus maar alvast in je agenda!

Inschrijven

Inschrijven voor dit digitale visieweekend is nodig en kan tot en met 3 oktober via dit formulier.

Ben je ingeschreven? Dan ontvang je op 5 oktober van ons een paswoord waarna je je bijna drie dagen lang te goed kan doen aan een overload aan goeie films. Heerlijk!

Hoe gaat dit allemaal in zijn werk?
Kom op vrijdag 5 oktober terug naar deze pagina en dan...

→ Klik in de rechterkolom hiernaast op onze vier verschillende programma-onderdelen en ontdek het bijhorende filmaanbod.

→ Klik daarna op de film van jouw keuze. Zo kom je op een pagina met meer info over de film, met een link naar het lesmateriaal en met een knop om de trailer bij de film te bekijken.

→ Onderaan elke filmpagina zie je een kader met doorverwijzing naar Vimeo. Je wordt gevraagd je  paswoord in te geven om zo toegang te krijgen tot de film. Van zodra je jouw paswoord hebt ingegeven, begint de film te spelen.

Welke browser?
Wij hebben het systeem uitgetest in Internet Explorer, Firefox en Chrome. Binnen geen enkele browser ondervonden wij problemen.

Meldt jouw browser dat je geen toegang krijgt omdat je naar een onveilige omgeving gaat?

→ Ga naar de instellingen van je browser door rechtsbovenaan op het tandwiel te klikken zodat je in je instellingen of opties terecht komt.

→ Ga van daaruit naar 'privacy en beveiliging'.

→ Scroll naar je phishing-bescherming. Als daar 'gevaarlijke inhoud blokkeren' is aangevinkt, vink dit dan uit. Dit zou het probleem moeten oplossen.

Veel plezier en tot ergens in een filmzaal. We zijn benieuwd naar de filmkeuzes die jullie achteraf voor jullie leerlingen maken...