MOOOV | Educatie

Filmeducatie

Een heel jaar door zorgt MOOOV, zowel op vraag als tijdens het filmfestival, voor een uitgebreid aanbod films voor alle leeftijden.

MOOOV presenteert een ruim aanbod wereldfilms, voor alle onderwijsniveau's en type's; zowel voor kleuters, lager, secundair als hoger onderwijs, voor ASO, TSO, BSO en BuSO. Voor elk wat wils dus.
Nog niet bekend met ons aanbod? Zin om ook eens een kijkje te komen nemen? Alleen of met je klas? Het kan allemaal...

Je kan met je leerlingen naar ons filmfestival komen, aansluiten bij een thematische filmvoorstelling rond 'migratie' ism 11.11.11 of zelf een film uit ons aanbod boeken op een moment dat jullie het beste past. Misschien heb je een andere vraag die linkt aan film in de klas? Laat het ons weten, we zoeken graag mee naar het antwoord!

 - Boeken van een schoolvoorstelling: dolores.beysen@mooov.be

 - Alle andere filmeducatieve vragen: greet.stevens@mooov.be

Bij elke film die wij aan scholen aanbieden, maken we uitgebreid lesmateriaal. Je vindt het materiaal terug op de pagina van de film zelf. Bij de iets oudere titels kan je een pdf downloaden. De meer recente films hebben allen een link naar een online presentatie, handig voor gebruik via digiboard of computer.

Op tijd en stond trekken wij door het land met een lading gratis films voor leerkrachten: de ideale manier om kennis te maken met ons schoolaanbod! Hou onze website dus in de gaten.

Wil je graag op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief voor scholen? Stuur ons dan zeker een mailtje!