MOOOV zorgt voor een fysieke filmkopij. We geven meer achtergrond bij de film en brengen ideeën aan waar je zelf mee aan de slag kan. Bovendien zorgen wij de voor de praktische regeling rond filmverhuur, sabam en de vertoningsrechten. Zo hoef je je daar al geen zorgen om te maken. 

Zelf sta je in voor het audiovisueel materiaal om de voorstelling mogelijk te maken. Besteed de nodige aandacht aan de kwaliteit van de audiovisuele projectie-apparatuur, aangezien dit een grote impact heeft op de filmervaring. Zorg dus zeker voor:

  • Een voldoende groot projectiescherm (minimum 4 x 3 meter)
  • Een krachtige projector (minstens 5.500 lumen en - indien mogelijk - in high definition)
  • Een degelijke geluidsversterking en degelijke luidsprekers
  • Een blu-ray- of dvd-speler

 

Op zoek naar materiaal?

Je hebt wel een prachtige locatie maar geen degelijk projectie- en/of audiomateriaal? Als je gemeente participeert in het CinéBib-project van MOOOV, kan je via je lokale bibliotheek gratis professioneel materiaal ontlenen. Bovendien garandeert samenwerken met de bibliotheek opnieuw een groter draagvlak voor het communiceren van je voorstelling!

Werk je niet samen met de bibliotheek of participeert je gemeente niet in ons CinéBib-project? Dan kan je het nodige materiaal voordelig huren via de provinciale uitleendiensten van audiovisueel materiaal in bv. Brugge, Kortrijk, Ieper of Oostende. 

Meer tips? Neem contact op met MOOOV!