Cinébib algemeen

MOOOV vzw biedt een up-to-date aanbod aan bibliotheken aan als aanvulling op hun bestaande collectie. Bibliotheken in Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant en Brussel kunnen genieten van wisselpakketten (de wisselpakketten in omloop in Oost-Vlaanderen vind je hier): dit zijn wereldfilmcollecties van telkens tussen de 20 à 25 dvd's, gepresenteerd in een aantrekkelijke display. 

 

Naast de wisselpakketten wordt er maandelijks collectieadvies gegeven. Deze dvd's mogen het MOOOV-label dragen. Bibliotheken uit de provincie Antwerpen en West-Vlaanderen kunnen bovendien dvd's bestellen en aankopen via onze aankoopformule.

 

Verder omvat Cinébib ook een online E-learningtraject: inhoudelijke bijdragen, geschreven door filmprofessionals. Deze teksten behandelen het MOOOV-aanbod in al haar facetten.

 

Neemt uw bibliotheek deel aan ons Cinébib-verhaal maar hebt u nog geen login of paswoord voor het gesloten deel van deze MOOOV-website? Neem dan vliegensvlug contact op met Dolores (voor Antwerpen, Brussel en Brabant) of Benny (voor Oost- en West-Vlaanderen). 

 

Bib Login

Gelieve uw e-mailadres en paswoord in te geven om verder te gaan. Beschikt u niet over een login, neem dan contact op met Benny Haesebrouck via benny.haesebrouck@mooov.be.

Inloggen met je CINÉBIB-account