Agenda

  • Vertoning Vertoning
  • Vertoning Activiteit
  • Vertoning Evenement
  • Locatie: Alle locaties
  • Wanneer: Alle tijdstippen
  • Type activiteit: Alle activiteiten

Laatste nieuws

Young Critics gezocht!

Cinea, Rekto:Verso en MOOOV presenteren een nieuwe editie van de Young Critics Workshop @ MOOOV (20 – 26 april 2018), waarin...

Cult!Live: Raketkanon plays Oldboy

MOOOV Filmfestival, Cactus Muziekcentrum vzw, Het Entrepot slaan de handen opnieuw in mekaar voor de derde editie van Cult!Live. Een artistiek uitdagende band componeert een nieuwe soundtrack bij een cultfilm. Raketkanon + Oldboy: a match made in hell!

media image

Dit zijn poster & openingsfilm van MOOOV Filmfestival!

Sneak peak!! De affiche & openingsfilm van MOOOV Filmfestival 2018 zijn bekend!

Op 17 april is het weer zover, dan start een nieuwe editie van MOOOV Filmfestival. Het programma zal op 27 maart online staan, de ticketverkoop start ook die dag. .
 

De openingsfilm: MARLINA THE MURDERER IN FOUR ACTS, een feministische western met een hoek af. 
 

Het affichebeeld is van Vida Dena (°1984), een Iraanse kunstenares, fotografe en filmmaakster. Vida werd geboren in Teheran en woont sinds 2013 in Gent. In opdracht van MOOOV reisde ze terug naar Iran voor een fotoreeks. 

media image

MOOOV is SDG Voice in 2018

MOOOV is #SDGVoice in 2018! Samen met JokerVBO-FEBNatagoraVVSG en Metro zal MOOOV een jaar lang intensief de SDGs of Duurzame Ontikkelingsdoelstellingen in de picture zetten. 
De missie van MOOOV als #SDGVoice2018? "We willen mensen aansporen om hun eigen leefwereld los te laten en door de ogen van de ander te kijken." Ontdek hoe: https://goo.gl/RKEZP5

#SDGs #Agenda2030 #UN #Belgium