De Republiek - Festival Meetingpoint

MOOOVCAFÉ 19 – 27 APRIL

De Republiek is alweer het kloppende hart van filmfestival MOOOV. Een plaats waar jong en oud elkaar ontmoeten. Voor filmfestival MOOOV krijgt de menukaart een make-over, geïnspireerd op het festivalprogramma. Dompel jezelf helemaal onder in de festivalsfeer en kom lunchen, dineren of gewoon iets drinken vóór of na de film. Speciaal voor het filmfestival voorzien we ook een take-awaymaaltijd, zodat je zeker op tijd de cinemazaal kunt induiken.

OPEN ELKE FESTIVALDAG

Vrijdag en zaterdag  - 12.00 tot 03.00 uur
Maandag, dinsdag, woensdag en zondag  - 12.00 tot 01.00 uur
Donderdag - 12.00 tot 02.00 uur

Lunch tussen 12.00 en 14.00 uur 
Diner tussen 18.00 en 22.00 uur

media image
media image

CAFÉ ALMODOBAR

FESTIVAL POP-UPCAFÉ IN DE MAKERSREPUBLIEK - 20 – 27 APRIL

Aan de overkant openen we tijdens het festival een gloednieuw pop-upcafé in de ruimtes van De Makersrepubliek: café Almodobar. Je kunt er onze mental movies-installatie ontdekken, genieten van de beelden van fotografe June Juno en iedere weekavond onze talkshow meepikken. En dat allemaal terwijl je geniet van een hapje en een drankje.

OPEN ELKE FESTIVALDAG

Zaterdag en zondag - 12.00 tot 22.30 uur
Donderdag t.e.m. donderdag - 14.00 tot 22.30 uur

Talkshow: Iedere weekavond - 19.00 tot 20.00 uur

De Makersrepubliek is een huis voor ambachtelijke makers en jonge, creatieve ondernemers. Een bruisende plek in centrum van Brugge, waar je ondergedompeld wordt in boeiende expo’s, lezingen, workshops, co-creaties, enz. van jonge makers en creatieve ondernemers. Ook als jonge ondernemer/maker kun je in De Makersrepubliek terecht voor inspirerende sessies, netwerkevents, advies, alsook een plug & play-handelspand waar je je ondernemersidee kunt testen: The Box Brugge.